24 Nisan 2011 Pazar

İlk Mektup ( Necos teyzesinden)

Canım bebişim,

Biz annen, gul teyzen, besi teyzen, aysegul teyzen kendı aramızda hep bırbırımıze “bebıs” derdık. 18 yasında tanıdık bırbırımız, o gunden berı kenetlendık.. Vebırbırımızıın bebısı olduk o gunlerden bu yana... Ama sımdı farkedıyorum kı asıl bebıs senmıssın))Teyzelerının, annen ve babanın, sevılay ve bekırın, uğurun hayatına yanı dunyamıza hoşgelıyorsun.. Senı çok buyuk heyecanla beklıyoruz çunku sen ılk yegenımızsın bızım. İnşallah yakın zamanda evlı teyzen sana en yakın arkadasını getirir, belki o da yoldadır kim bilirEvli olmayan diğer teyzoşlarına da uğur getirirsin.. Bizlerde senin için en sevdiğin diğer arkadaşlarını dunyaya getiririz..
Bundan sonra , bugunden ıtıbaren senle hep beraberiz) Her zaman yanında olacağız senin...
Yolculuğun orada çok güzel geçsin, yanımıza çok çok mutlu gel,hayatın her daim çok mutlu, şanslı, bereketli, huzurlu, güven ve sevgi içinde aşkla coşkuyla geçsin.. Hep çok mutlu ol!
Senin gelmeni dört gözle bekliyoruz, annene çok iyi bakarız zaten kendisi şımarmayı çok sever daha geçen gün senin geleceğini bilmeden diyordu zaten şımarırım bana bakarsınız.. Seni şimdiden çok çok seviyoruz bitanecik ilk bebeğimiz...
Muck Muck
Necloş Tubiş Teyzoş))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder